Abswoude Autopromenade

Noordwijk 
Honda

Honda introduceert Honda Quality Plus occasion-label

09-10-2013

Honda Quality Plus

Honda introduceert een nieuw occasion-label. Onder de naam Honda Quality Plus (HQP) worden gebruikte Honda automobielen aangeboden met een uitgebreid en aantrekkelijk pakket aan extra garantie en zekerheden voor de consument. Zo heeft een HQP occasion standaard 2 jaar garantie en 2 jaar mobiliteitsgarantie, zonder kilometerbeperking.

Honda vertrouwt op de hoge kwaliteit en lange levensduur van haar auto's. Dit vertrouwen in haar eigen producten is door Honda vertaald naar 7 zekerheden bij de Honda Quality Plus Occasions, die de consument vele voordelen biedt. Uniek is bijvoorbeeld dat gebruikte Honda automobielen voor het HQP label in aanmerking kunnen komen met een leeftijd tot 10 jaar en met een kilometerstand (volgens NAP) tot 180.000 km. De Honda Quality Plus Occasions worden geselecteerd en aangeboden via de officiële Honda autodealers.

Zeven zekerheden binnen de HQP Occasion Standaard Garantie

Behalve de twee jaar standaard garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie die HQP Occasions hebben, zijn de occasions gecontroleerd op meer dan 100 punten; voorzien van een nieuwe APK-keuring; heeft de klant recht op omruil; zijn er geen onkosten voor periodiek onderhoud binnen de eerst 20.000 kilometer of 12 maanden en wordt de auto, net als een nieuwe auto, van binnen en buiten gepoetst en schoongemaakt voor aflevering. Alle HQP Occasions zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP) waarmee de afgelezen kilometerstand gegarandeerd is.

In tegenstelling tot veel andere occasion-labels is de technische garantie binnen het HQP-label van toepassing op de gehele auto en wordt geen limiet gesteld aan het aantal te verrijden kilometers na aanschaf. De garantie is kentekengebonden. Dit betekent dat de garantie overdraagbaar is naar een eventueel nieuwe particuliere eigenaar, mits aan de HQP occasion-voorwaarden is voldaan, zoals het voorgeschreven onderhoud en eventuele reparaties via het Honda autodealernetwerk.

HQP Occasion Optimale Zekerheid

Indien de consument bij aanschaf van een HQP occasion ervoor kiest deze auto onder te brengen bij de Honda verzekering worden garantie en mobiliteitsgarantie met 1 jaar verlengd, waarmee de garantieperiode 3 jaar totaal bedraagt, ook weer zonder kilometerlimiet. Zo kan het voorkomen dat een officiële Honda dealer een HQP occasion aanbiedt die een leeftijd heeft van 9 jaar en een kilometerstand van 175.000 km. Met de 3 jaar garantie van dit verzekeringspakket is de consument zodoende tot en met het 12e levensjaar van de auto verzekerd van technische en mobiliteitsgarantie.

Deze Honda verzekering heeft een zeer aantrekkelijke maandpremie en een interessante 36 maanden aanschafwaarderegeling.