Abswoude Autopromenade

Noordwijk 
Honda
Autoglaz Noordwijk voor al uw Autoglas  
   
Ruitschade?
Autoglaz Noordwijk is de expert in ruitreparatie en vervanging van autoruiten.
Met vestigingen van specialisten door het hele land is Autoglaz uw specialist in autoruiten altijd dichtbij. Alle ondernemers die zijn aangesloten bij Autoglaz werken dagelijks aan hetzelfde doel: particuliere en zakelijke automobilisten met ruitschade zo snel mogelijk
weer veilig op weg helpen. Kenmerkend voor Autoglaz zijn excellente service, transparantie en duurzaam ondernemen.

Autoglaz Noordwijk biedt zakelijke en particuliere klanten een uitgebreid dienstenpakket en flexibele service op het gebied van ruitreparatie en vervanging van autoruiten.
van autoruiten. Autoglaz Noordwijk ontzorgt uiteraard zowel zakelijke als particuliere klanten met een zorgvuldige en efficiënte afhandeling van het verzekeringsproces.

 
Levenslange garantie op het uitgevoerde werk is bij Autoglaz Noordwijk vanzelfsprekend. Autoglaz Noordwijk maakt deel uit van een gecertificeerde kwaliteitsketen en alle vestigingen zijn FOCWA-gecertificeerd.  Maak hier uw afspraak!
   
Ruitreparatie
Een opspattend steentje op autoruiten kan al snel leiden tot ruitschade. Dat is vervelend, maar snelle ruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen.

Autoruiten repareren

Met onze moderne apparatuur herstellen wij van Autoglaz Noordwijk alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s, meestal nog gratis ook! De meeste beschadigingen tot een doorsnede van 4 cm. kunnen bij Autoglaz perfect gerepareerd worden. Snelle
ruitreparatie is noodzakelijk omdat een sterretje door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden. Ook moet rekening worden gehouden met veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi)constructie.

Preventiesticker bij autoruitschade
In geval van ruitschade is het altijd handig om onze preventiesticker bij u te hebben. Deze plakt u vrijwel onzichtbaar op het sterretje en voorkomt
zo dat vocht zich in de breuk nestelt, waardoor de ruitschade vrijwel onzichtbaar gerepareerd kan worden. U kunt onze preventiesticker gratis aanvragen bij Autoglaz Noordwijk.

Ruitreparatie vaak mogelijk
Dankzij de modernste apparatuur en middelen, zoals de speciaal voor Autoglaz ontwikkelde reparatiehars, is
ruitreparatie steeds vaker mogelijk. De beschadiging wordt eerst vocht- en luchtvrij gemaakt. Daarna wordt onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars aangebracht. Onder invloed van UV licht wordt de hars hard. Autoruiten krijgen hiermee hun sterkte terug.
 
   
Autoruit vervangen
Wij doen ons uiterste best om uw
ruitschade te repareren; alleen als ruitreparatie
geen optie meer is, gaan wij bij Autoglaz Noordwijk over tot autoruitvervanging.

Autoruiten
Met alle automerken kunt u bij Autoglaz Noordwijk terecht voor vervanging van uw autoruiten, met levenslange garantie op de montage! Bij autoruit vervanging krijgt u exact dezelfde autoruiten
als door de autofabrikant zijn geleverd: van dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering.

FOCWA
Om bij FOCWA aangesloten te zijn moeten deze bedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels. Hierdoor bent u bij Autoglaz Noordwijk verzekerd van een perfect resultaat!
   
 Wij zijn Autoglaz, Sterren in glas!