Abswoude Autopromenade

Noordwijk 
Honda

Het Abswoude wascentrum

Het Abswoude wascentrum, het grootste in de regio, biedt u alle mogelijkheden om uw auto op een comfortabele en grondige wijze te reinigen. Ons wascentrum is 7 dagen per week geopend.

Abswoude Carwach: Nu dagelijks geopentDe keuze is aan u

Bij Abswoude bepaalt u zelf hoe uw auto gewassen wordt. Wilt u uw voertuig zelf wassen, dan kunt u terecht bij een van de acht Savona wasboxen, waar u één of meerdere wasprogramma’s kunt selecteren. Naspoelen van de auto gebeurt met osmose-water, waardoor de auto vlekvrij opdroogt. U hoeft dus niet meer te zemen. Indien u kiest voor het gemak en de snelheid van machinaal wassen, dan treft u in de washal een moderne en geavanceerde Washtec installatie aan met gepatenteerde borstels. Deze borstels laten gegarandeerd geen vezelsporen achter op uw auto. Dit is dus echt wassen zonder krassen. Wat uw keuze ook is, bij Abswoude kiest u altijd voor kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen. Met de Abswoude Klantenkaart krijgt u als zakelijke klant een overzichtelijke BTW-nota en betaalt u periodiek.

CarwashHet milieu, een belangrijk aandachtspunt

Het wascentrum van Abswoude is voorzien van een groot aantal milieusparende voorzieningen. Zo zijn de gebruikte shampoos biologisch afbreekbaar en wordt voor de warmwatervoorziening van de Savona wasboxen gebruik gemaakt van zonne-energie. Ook met het water wordt verantwoord omgegaan, een groot deel wordt hergebruikt. Voordat het afvalwater in het riool terechtkomt, ondergaat het een extra behandeling. Eventuele olieresten worden verwijderd en afzonderlijk verwerkt. U kunt er van op aan, dat het milieu een belangrijk aandachtspunt is bij Abswoude.

Uw auto ook van binnen schoon

Voor het schoonmaken van de binnenkant van uw voertuig treft u naast vier stofzuigers en mattenkloppers ook een automaat aan met schoonmaakdoekjes. Deze doekjes zijn bijzonder geschikt om bijvoorbeeld uw ruiten aan de binnenzijde te reinigen. Een goed zicht verhoogt uw veiligheid.

Alle wasbenodigdheden aanwezig

In de wachtruimte vindt u naast een frisdrankautomaat ook een verkoopautomaat aan met allerlei wasbenodigdheden: sponzen, zemen en diverse aanvullende schoonmaakspullen. Door uw auto vooraf te behandelen met een insecten- of velgenreiniger bereikt u een beter wasresultaat.

Tarieven Roll-over machine

 Programma  Best  Beter  Goed  Snel
 Prijs  € 14,00   € 11,00   € 9,00   € 7,00
         
   Hoge druk voorwas  Hoge druk voorwas  Hoge druk voorwas  Wassen
   Wassen  Wassen  Wassen  Velgen wassen
   Velgen wassen  Velgen wassen   Velgen wassen  Drogen
   Aktief schuim  Aktief schuim  Aktief schuim  
   Drogen  Drogen  Drogen  
   Velgenreiniger  Velgenreiniger    
   Hardwax powerplus  Hardwax powerplus    
   Wax  Wax    
   Onderkant wassen      
   Anti-insect      
   Polish      

Tarieven wasboxen

In de wasboxen kunt u terecht vanaf € 0,50. Alle munten vanaf € 0,05 worden geaccepteerd.

In de wasboxen kunt betalen met muntgeld of waspenningen. De waspenningen worden verkocht via de peningwisselautomaat. Via de betaalzuil kan met PIN-kaarten betaald worden voor de waspenningen. De waspenningen vertegenwoordigen een waarde van € 1,00.

 

 Programmanummer  9910  9920  9930
 Prijs  € 10,00  € 20,00  € 30,00
       
 Aantal waspenningen  11  22  33
   = 1 gratis  = 2 gratis  = 3 gratis