Abswoude Autopromenade

Noordwijk 
Honda

A.A.S. Schadeherstel Abswoude is een FOCWA gecertificeerd Auto schadeherstelbedrijf. A.A.S. Schadeherstel is een landelijk netwerk van gespecialiseerde autoschadeherstelbedrijven waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

Hoe voorzichtig u ook bent met uw auto, een ongelukje kan iedereen overkomen. A.A.S. Schadeherstel Abswoude biedt u haar kennis en ervaring aan bij iedere schade: demonteren, voorbewerken, plaatwerken en spuiten. Ook de voordelige techniek van uitdeuken zonder spuiten (Momidashi®) wordt beheerst. Bovendien kunt u er ook terecht voor glas- en bumperreparaties.


Vakkundig en snel 
Bij A.A.S. Schadeherstel Abswoude is uw auto in vertrouwde handen. Wij zijn bij schadeherstel niet afhankelijk van anderen, omdat wij deze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor kunnen wij de klant kwaliteit garanderen. Daarnaast wordt de kwaliteit hoog gehouden doordat de schadeherstellers regelmatig geschoold en getraind worden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de verschillende merken. Wij begeleiden het gehele schadetraject en nemen de klant veel werk en zorg uit handen. Omdat voor veel klanten de mobiliteit van hun wagenpark essentieel is voor de bedrijfsvoering, streven wij ernaar klanten zo snel mogelijk te helpen en regelen we meteen vervangend vervoer. Het melden van de schade versnellen wij door een geautomatiseerd schadecalculatieprogramma. Met een digitale camera worden foto’s gemaakt van de schade die samen met het schaderapport online naar de schade-expert van de verzekeraar worden gestuurd. Iedere klant krijgt VIER jaar Merk- en Focwa-garantie op iedere herstelde schade.


Gecertificeerd Milieubeleid
De ervaren schadeherstellers werken met de meest geavanceerde technieken en apparatuur. Ook wordt voldaan aan de zwaarste milieu-eisen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van watergedragen lakken, die dus minder belastend zijn voor het milieu en beter voor ons allemaal.
A.A.S. Schadeherstel Abswoude is volgens de richtlijnen van Duurzaam Repareren gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren.