Abswoude Autopromenade

Noordwijk 
Honda

Al meer dan 50 jaar kunt u bij Abswoude terecht om te tanken. Inmiddels kunt u dat op 2 verschillende lokaties in Noordwijk doen. Op de 2 lokaties wordt een verschillend assortiment brandstoffen aangeboden. Op het tankstation aan de Schiestraat wordt naast de reguliere autobrandstoffen ook het milieuvriendelijke LPG verkocht. Het tankstation bij ons pand aan de 's-Gravendijckseweg te Noordwijk is meer ingericht voor de zakelijke gebruiker. Het tankstation aan de 's-Gravendijckseweg is speciaal voor vrachtwagens aangepast: er is een apart eiland gecreëerd, zodat er voldoende ruimte is. De vrachtwagenbestuurders kunnen er ruim drie keer zo snel tanken. Recentelijk zijn wij hier gestart met de verkoop het milieuvriendelijk CNG-Biogas.

Onze benzinestations zijn 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week voor alle auto's. Met de Abswoude Klantenkaart hoeft bovendien niet meteen betaald te worden, maar wordt er periodiek en automatisch afgerekend.

Blue One 95, het bewuste alternatief voor Euro 95

Sinds wij gestart zijn met Peut, verkopen wij ook Blue One 95. Blue One 95 is een nieuwe, innovatieve brandstof. 

De afgelopen jaren heeft de autotechniek een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het streven naar zo min mogelijk milieubelasting heeft geleid tot motoren met betere prestaties en een lager brandstofverbruik. Moderne motoren vragen om moderne brandstoffen. Om het maximale uit moderne benzinemotoren te halen is er nu Blue One 95, hét alternatief voor Euro 95.

LET OP: 
Blue One 95 kan uitsluitend gebruikt worden door personenauto’s met een benzinemotor die geschikt is voor het gebruik van E10. In het instructieboekje van uw auto staat of uw voertuig geschikt is. Bij twijfel hierover adviseren wij om contact op te nemen met uw garagebedrijf.

Controleer hier of uw auto geschikt is voor het gebruik van Blue One 95.

 
TANK&SCHENK

Peut is ontstaan uit de samenwerking van een aantal bevlogen ondernemers met dezelfde idealen en passie, die bovendien ieder voor zich lokaal erg betrokken zijn. Een groep ondernemers die elkaar ook nog eens aanvullen en versterken. Tank&Schenk is een spaarprogramma wat hieruit is ontstaan en mooi aansluit bij de kernwaarden van Peut en van de familie Van Abswoude. Bevlogenheid, passie, idealen en samenwerking zorgen er voor dat verenigingen, clubs en goede doelen kunnen blijven bestaan en een belangrijke bijdrage aan de (lokale) samenleving leveren.

Om die reden geloven wij ook in Tank&Schenk. Tank&Schenk staat dicht bij de samenleving. Wij verwachten jaarlijks tussen de € 10.000 en de € 15.000 terug te geven aan de samenleving. En dat is toch geweldig!

Klik hier voor meer informatie en naar de deelnemers aan Tank&Schenk. 
   
Kwaliteit en service staan voorop

Bij de medewerkers van Peut Abswoude staan kwaliteit en service voor de klant voorop. Met hun inzet vallen zij dan ook regelmatig in de prijzen.

Abswoude klantenkaart

Met de Abswoude Klantenkaart kunt u gebruik maken van het wascentrum en de Peut Abswoude benzinestations in Noordwijk. U ontvangt periodiek een gespecificeerde nota. U kunt de kaart aanvragen via 071-3643635 of het aanvraagformulier.


Met Abswoude tankt u door heel Nederland!

Wij bieden u ook de mogelijkheid om met onze pas door heel Nederland te tanken. Tankt u hoofdzakelijk in Noordwijk? Download dan het
aanvraagformulier.

Tankt u hoofdzakelijk buiten Noordwijk? Download dan het
aanvraagformulier